Lid worden

Wij zijn op zoek naar mensen die poppen en of figuratief gerelateerde sculpturen maken met een eigen karakter. Denk je dat je werk maakt wat bij DABIDA past en wil je graag lid worden, meld je dan aan d.m.v. onderstaand aanmeld formulier. Verder worden mensen die DABIDA lid wensen te worden met nadruk uitgenodigd hun werk te laten zien tijdens onze DABIDA dag. 

 

 

Hoe wordt een aanvraag beoordeeld?

Na je aanmelding wordt je werk beoordeeld door een commissie van aanname. Deze zal het ingezonden werk beoordelen op de volgende punten:

  • Zeggingskracht
  • Originaliteit
  • Verhouding en anatomie
  • Gebruik van materiaal
  • Afwerking en detaillering 


Makers die door de commissie positief worden beoordeeld mogen eerst als gast met hun werk exposeren op de eerstvolgende DABIDA-dag, waarna definitief de beslissing wordt genomen over toelating tot DABIDA.

Als je werk nog niet helemaal voldoet aan de criteria, kan er besloten worden tot een kandidaat lidmaatschap. Dit kandidaat lidmaatschap gaat in voor de maximale duur van 2 jaar. Een kandidaat lid mag het werk tonen tijdens DABIDA-dag. Tijdens deze periode dient er ieder jaar nieuw werk gepresenteerd te worden. Na de periode zal het werk opnieuw beoordeeld worden. 

Ook als niet tot DABIDA-lidmaatschap wordt besloten staan de huidige DABIDA-leden altijd open om op een onderbouwende manier de aandachtspunten en zeker ook de positieve kanten van het werk te belichten. Op- en aanmerkingen worden gegeven om het werk te verbeteren zodat toelating in een later stadium wellicht wel mogelijk is.

Wij zien nieuwe inzendingen met veel belangstelling tegemoet.

 

 

 

Hoe kun je je aanmelden?

Onder aan deze pagina vind je het digitale aanmeldformulier. Daarbij vragen we je het volgende:

  • 5 duidelijke en scherpe digitale foto’s, waarvan één close-up foto van het gezicht van een van de poppen en 4 foto’s van de totale poppen. Deze foto’s bij voorkeur foto’s van goede kwaliteit.
  • een omschrijving bij elke foto, met vermelding van de gebruikte materialen en een korte uitleg over de gebruikte techniek.
  • een persoonlijk verhaal over je zelf en het door jou gemaakte werk.
  • geef aan waarom je lid wil worden. 
  • Heb je een eigen website, facebook pagina of zit je op Instagram waar je werk te zien is, geef dat ook aan.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Voeg de foto’s toe en verzend. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmeldingen die niet voldoen aan het bovenstaande, kunnen helaas niet in behandeling worden.

Aanmelden als lid

Heb jij de ambitie om net als onze leden de mooiste poppen te maken? Meld je hier aan.