Jessica de Geus

Jessica de Geus

Materialen:

Technieken:

Premier zelfhardende klei en  polymeerklei.

Boetseren en schilderen.

Jessica de Geus (11 december 1979) woont in een klein dorpje genaamd Middenmeer, samen met haar man, zoon en drie katten. Als kind hield ze erg van tekenen, schilderen en van poppen. Deze interesses zijn altijd in haar leven gebleven. Als jongvolwassene heeft ze veel portretten in opdracht gemaakt. Van zowel mensen als dieren.

In 2010 ontdekte ze de wereld van BJD-poppen. Ze opende destijds een Etsy winkel om handgemaakte BJD-kleding te verkopen. En ze heeft veel BJD-face-ups in opdracht gedaan.

Aan het eind van 2015 illustreerde Jessica haar eerste kinderboek.

In april 2016 begon ze met het maken vaar haar eigen poppen genaamd Moppiedolls. In het begin was haar favoriete klei Premier lucht drogende klei, nu werkt ze ook graag met polymeerklei . De wens van Jessica om naast unieke poppen ook BJD-poppen te gaan maken is inmiddels in vervulling gegaan. In maart 2022 heeft ze haar eerste resin BJD uitgebracht en er zullen er nog velen volgen.

Jessica: “Het is altijd een verrassing hoe de pop uit mijn handen komt. Het wordt namelijk nooit zoals ik het gepland had. Dat maakt mijn werk zo uitdagend!”.

 

Jessica de Geus

Mossel 37

1775 JA Middenmeer

Nederland

Telefoon: +31(0)6 51743655

E-mail: moppiedoll@ziggo.nl

Internet:  http://www.moppiedoll.com

Instagram: Moppiedolls

Facebook: Jessica de Geus